Bitefight – online RPG játék

Bitefight egy ingyenes böngésző-alapú játék, amelyben a több ezer játékos ellen versenyezhetsz. Az egyetlen, ami a használathoz szükséges, az egy hagyományos böngészőprogram (pl. IE vagy Firefox), sem letölteni, sem installálni nem kell egyebet. Az első bejelentkezéskor eldöntheted, hogy egy vámpír, vagy egy vérfarkas bőrébe bújva veszel részt a csatában.

Regisztrációkor mindenképp létező e-mail címet érdemes megadni, mert az aktiváló link azonnal oda érkezik. Erre a linkre kattintva (vagy a böngésző címsorába bemásolva) három napon belül bármikor aktiválhatod a tagságod.

A vadászat a legfontosabb, amivel aranyat, tapasztalatot és hírnevet szerezhetünk. A játék során többféle lehetőség adódik, hogy eldöntsük hogyan és kire vadászunk.

A faj-vadászaton megpróbálod tőrbe csalni és legyőzni ellenfeledet a másik fajból. Harcolhatsz különféle ellenfelekkel ha kiválasztod a “normál”, “erősebb” és “egyenlő erősség”-et.
Továbbá be is írhatod annak a nevét akivel harcolni akarsz a keresőbe. Megtalálhatod a potenciális ellenfelek neveit a statisztikában. Ott láthatod ez ellenségeidnek a szintjét.

Embervadászatok alkalmával sok aranyat és tapasztalati pontot kaphatunk. Minden egyes liter vér, vagy kiló hús egy aranyat jelent. Ha szerencsés vagy, embervadászaton akár pokolkövet is találhatsz. Minden egyes embervadászat 10 aranyba kerül. Minél többet vadászik valakik, annál több aranyat és egyéb hasznos tárgyat zsákmányolhat. Rövidebb, gyakoribb vadászatok kifizetődőbbek lehetnek, de ha mondjuk csak 10 percig vadászunk, szerencsétlen esetben se zsákmányt, se aranyat nem tudunk szerezni.

Check Also

Gladiatus

A Gameforge játékai egyértelműen az online böngésző alapú játékai a legjobbak, azonban van közöttük kevésbé …