Hattrick

Hattrick – ingyenes foci menedzser játék

Egy régi nagy kedvenc játékkal kezdem a bemutatókat. A Hattrick a legelső online futball manager játékok egyike. Már több, mint 20 éve indult útjára. Egy időben a legnépszerűbb focis játékok közé tartozott. Több, mint 1 millió aktív játékossal világszerte.

A Hattrick az Internet vezető focimenedzser játéka – ingyenes, és több százezer felhasználó játszik vele egyszerre a világ minden tájáról.

A Hattrickben egy csapatot építesz és edzel az idők folyamán, s közben más felhasználókkal versenyzel. Nem kell minden nap órákat eltöltened vele – a jó stratégia kiválasztása a siker kulcsa.

A Hattrick közösség mérete és ereje legendás, győződj meg róla a népes fórumokon vagy a játékot körülölelő számos, a felhasználók által létrehozott találkozón vagy külső fejlesztők programjaival.

A Hattrick 1997-ben indult és a Hattrick Ltd. tulajdona. 

Teljesen ingyenesen játszható, de ha úgy döntesz, hogy Támogatóvá válsz, extra dolgokat is kapsz, ami még élvezetesebbé teszi a játékot.

És tényleg ingyen játszható. Talán ez az egyetlen olyan böngészős játék, ahol nincs Pay to Win. A Támogatói befizetésekért csak kényelmi és dizájn funkciókat kapsz cserébe. Semmilyen előnyöd nem származik belőle. Ugynakkor tök jó dolog egy-egy sajtóközleményt írni az egyes mérkőzések után. 🙂

A játékban tehát próbálod a kezdeti falábú csapatodat sikeressé tenni. Ehhez több út is vezet.

Az egyik, hogy alapítasz egy Ifiakadémiát ahol a jövő nagy reménységeit képezheted ki. Vagy fiatal 17 éves játékosokat vásárolsz lehetőleg olcsón és megpróbálod minél jobb játékosokká képezni őket. Arra figyelni kell, hogy a pénzügyi mérleg pozitív maradjon.

Maga a játék szöveges alapú. A Hattrick nem ment el abba az irányba, hogy valós meccseket jelenítsen meg. De így is van egy varázsa az egésznek.

Annyi bizonyos, hogy ez egy hosszútávú menedzserjáték. A sikerek nem jönnek könnyen. Viszont jó hír, hogy a korábban kezdőkkel is fel lehet venni a versenyt. Nyilván ehhez kell egy jó nagy adag szerencse is.

A játékosaidat heti edzéssel edzed és bizony mindig izgalommal várod, hogy vajon valaki fejlődött-e az elmúlt héthez képest.

Egy játékos összegezve

A meccsekre neked kell beállítani a taktikát. Az alap felállásokon kívül a meccsen felbukkanó eseményekre is adhatsz utasításokat. Mindezt persze előre. Érdemes figyelembe venned az ellenfél játékos keretét és várható taktikáját és aszerint kialakítani a tiedet.

Taktika állítás

A mérkőzések 90 percig tartanak és közben szöveges kommentárt olvashatsz az eseményekről, de „belenyúlni” nem tudsz a meccsbe. Viszont közben chat-en beszélgethetsz a bajnoki ellenfelekkel.

Mérkőzés
Grafika - 95%
Játszhatóság - 90%
Interakció - 30%
Kihívás - 60%

69%

Az egyik legjobb menedzser játék. Egyszerű, letisztult grafika, ami a játszhatóságot tartja szem előtt. Könnyen játszható és kezdőknek is ad sikerélményt. Ráadásul ez tényleg hosszútávú élményt nyújthat.

Próbáld ki!
User Rating: No Ratings Yet !

Check Also

FootStar Manager

Planetarium FootStar

A FootStar (Planetarium Football Star) egy online játék, ahol egy labdarúgót irányítva megpróbálhatsz a Föld …