Battle Knight

Battle Knight

Nagyon sok böngészőalapú online játékkal találkozhatunk. Legtöbbjük monumentális világokban játszódik, ahol a játékosok fajokat, nemzeteket, királyságokat irányítanak és küzdenek a többi játékos ellen vagy mellett. Viszont találhatsz olyan böngészős online játékot, amelyben csupán egyetlen szereplőjét irányítod a történetnek. A BattleKnight éppen ilyen játék.

Utazásod során napi feladatokat hajthatsz végre, beleértve a küldetéseket – amelyek lehetnek nemes vagy gonosz cselekedetek – küzdelmeket más lovagokkal, lovagi tornákat és a munkát. Fejlődésedet gyorsíthatod, ha drágaköveket vásárolsz és ezeket felhasználod jobb eszközök megszerzésére. A prémium fiókkal több tapasztalati pontot szerezhetsz egy-egy küldetés során, vagy több akciót állíthatsz be magadnak.Néhány magasabb szintű küldetés során azért hozzájuthatsz némi drágakőhöz is. Így nem szükséges pénzt áldoznod a játékra. Egyértelmű, hogy a lovagos játékok középpontjában a küzdelem áll. Itt is így van ez. Ebben a játékban a harcnak három különböző formája van: küldetések, párbajok, lovagi tornák. A küzdelem befejezése után kapsz egy értesítést a küzdelemről, melyben le van írva, mennyit sebeztél ellenfeleden, hány támadását védted ki, mennyiszer sikerült sikerül elhajolnod stb.

Párbajok esetén 2 db lovag küzd egymással 3D-ben egészen addig, amíyg valamelyik lovag össze nem esik.

A küzdelem mellett másik fontos feladat a birtokod és kastélyod felépítése. Ahogyan fejlődsz, úgy tudod a fejletségi szintjét növelni, amely által a kapott bónuszaidat is növeled. Bérelj fel őröket, ezzel növelheted városod védelmi szintjét, vegyél egy gyakorló bábút, amellyel fejlesztheted a harci képességedet.

Nem túl eseménydús a játék, de jó kis kikapcsolódást nyújt. A játék ötlete sokkal jobb, mint a megvalósítás, ugyanakkor jó bevezető játék lehet a böngésző alapú online játékok megismeréséhez, ráadásul a középkori lovagi téma a legtöbb emberhez közel áll.

Check Also

Gladiatus

A Gameforge játékai egyértelműen az online böngésző alapú játékai a legjobbak, azonban van közöttük kevésbé …