Lords of War and Money

A Lords of War and Money 2008 májusában indult. Ez nem üzleti jellegű vállalkozás, egy ingyenes online szolgáltatás játékosoktól játékosoknak. Emberek a világ minden tájáról a részévé válhatnak ennek a lélegzetelállító és intrikákkal, ősi teremtmények és hősökkel teli világnak. Reméljük, hogy ennek az ingyenes játéknak a segítségével újra és újra elmerülhet bárki a varázslat és erő birodalmában.

Karaktered fejlesztése során részt vehetsz egyéni-, többjátékos-, sőt, hamarosan klánszintű küzdelmekben. A stratégiai- és gazdasági játékok iránt rajongóknak jó hír, hogy erős gazdasági vonal is megtalálható a játékban. Akár a harcok közötti rövid szünetekben, akár a kereskedésre szánva a karakterünk teljes pályafutását, lehetőségünk van erőforrások tucatjait zsákmányolni, és különböző mágikus tárgyak százait is készíteni, és azokkal kereskedni.

A játék az összes modern böngészővel használható, leginkább a Mozilla Firefox javasolt. A legújabb flash-technológiának köszönhetően igazán lenyűgöző csatákat láthatunk anélkül, hogy bármi más fájlt, vagy klienst kellene installálni a gépünkön. A technikai követelmények minimálisak, és azok, akik modemmel vagy GPRS-el csatlakoznak, jó hír, hogy a játék kis adatforgalmat bonyolít.

Check Also

Ikariam – az ősi világ online játék formájában

Egy ingyenes online játék az Mmogame jóvoltából mely az ősi világba repít vissza minket. A …