Gemini Station

Gemini Station – űrhajós kaland játék

A Gemini Station egy szöveg alapú Sci-Fi böngészős online játék, melynek középpontjában a kereskedés, kalózkodás, és cselszövés áll. Mindezek közben lehetőséged van saját igényeidnek megfelelően fejleszteni az űrhajódat, speciális kiegészítőket szerezhetsz, amivel „finomhangolhatod” a játékstílusodat.

Ahogy a hajód egyre erősebbé válik, egyre bonyolultabb küldetéseket tudsz majd teljesíteni, több rakományt tudsz szállítani, egyre komolyabb biztonsági rendszereket tudsz kijátszani, sőt, még más játékosoknak is megpróbálhatod ellopni a rakományát.

Bármikor, bármilyen eszközről játszhatsz: nincs letöltendő szoftver, egyszerűen csak belépsz és játszol. Akár alkalmi játék is lehet, nem igényel nagyobb elköteleződést, kifejezetten úgy csinálták meg, hogy jelentős időráfordítás nélkül is szórakoztató legyen. Mivel a játéknak nincs konkrét végső célja, ezért úgy játszod, ahogy csak akarod: egy „sandbox-típusú” játék, bármilyen stílusban sikeres lehetsz. Dönthetsz úgy, hogy kizárólag a kereskedésre vagy csak a csatára, hekkelésre, esetleg mentőakciókra vagy ezek kombinációira koncentrálsz, bármelyik esetben érhetsz el nagy sikereket.

Számtalan módja van, hogy megélj a Geminiben. A legtöbb pilóta becsületes kereskedő, vesznek és eladnak a rendszer minden területén. Más pilóták – elkerülve az áruk megvásárlásával járó kezdeti költségeket – inkább azzal töltik az idejüket, hogy az űrben utazgatva elhagyott rakományt keresnek, amit begyűjthetnek. Megint mások harciasabb módját választják a vagyongyarapításnak: egyszerűen elveszik azt másoktól. És mindig vannak olyanok is, akik szeretnek megbújni az árnyékban, szkennelik és hekkelik a hajókat intelligenciával és intrikával.

Check Also

Gladiatus

A Gameforge játékai egyértelműen az online böngésző alapú játékai a legjobbak, azonban van közöttük kevésbé …