Trophy Manager – ingyenes foci menedzser játék

A Trophy Manager játékban egy saját online csapatot igazgatsz. Neked kell döntened a pénzügyi kérdésektől, a meccstaktikán keresztül, a klub hosszútávú stratégiájáig mindenben. Bajnoki meccseken, kupameccseken, kontinentális kupákban, illetve válogatott tornákon mérkőzhetsz meg más menedzserekkel.

A játék ingyenes, a heti programban található három bajnoki mérkőzés, egy edzésnap, egy nap az ifiakadémiáról felhúzható játékosoknak, egy barátságos tornára szánt nap és egy nap a pénzügyi frissítésre. A játékosaid fejlődését személyre szabott edzésekkel irányíthatod. Te döntheted el, hogy az ifikre építesz, vagy tapasztaltabb játékosokat vásárolva törsz az élre.

Klub oldal

Rengeteg kihívásban lesz részed. Sikerül-e egyensúlyban tartani a pénzügyi mérleged? Sikerül-e megtalálni az új Messit, vagy Ronaldot? Sikerül-e hatékonyan átvészelned a sérüléseket és eltiltásokat? Ez a játék a menedzseri képességeid határát feszegeti. Emberek ellen játszol, és csak a legjobbak kerülhetnek a csúcsra.

Élőben követheted a mérkőzést (90 perc plusz a hosszabbítás), de megnézheted utólag is, felgyorsítva. Válaszd ki az országot melyben játszani szeretnél és már kezdheted is! Azonnal megkapod a csapatodat, nincs hosszas várakozás. A regisztráció ingyenes és mindössze egy böngészőre van szükséged a játékhoz. Nem kell letöltened semmit.

Valójában ebben a játékban is szöveges értékelésű a mérkőzés, de az egyes akciókat szép animációk mutatják be.

Egy mérkőzés

A taktikai beállításoknál a játékosokat posztokhoz rendelheted hozzá és akár extrémebb felállásokat is kipróbálhatsz. A meccsre az egyes eseményekhez (gól, sérülés, piroslap stb.) beállíthatsz taktikai változtatásokat, cseréket, de mindezt a mérkőzést megelőzően.

Taktika

A játékosok elég sokféle képességgel rendelkeznek és ezeket a képességet edzéssel lehet fejleszteni. Feltéve, hogy a játékosban még van potenciál.

Játékos adatlap

Akár el is adhatod a szükségtelen játékosokat vagy újakat vásárolhatsz a többi játékostól a piacon licitálva. Persze eleinte célszerű nem erre elverni a pénzedet.

Ami ebben a játékban különböző pl. a Hattrickban tapasztalhatóakhoz képest, az az, hogy itt az egyes sportlétesítményeknek, épületeknek fontos szerepük van. Fejlesztheted az ifiakadémiát, az edzőpályát, gyorséttermet, szurkolói boltot stb. Az egyes épületeknek megvan a maguk funkciója. Azonban fejlesztésük komoly tőkét igényel. Ezért hát alaposan át kell gondolnod, hogy hova teszed a pénzedet.

Szponzori szerződéseket is kötnöd kell, ahol az egyes célok alapján (bajnoki helyezés, rúgott- és kapott gólok, kupaszereplés) további bónuszokat gyűjthetsz be.

Amit hiányolok az a magyar közösségi élet. Persze a válogatott körül azért van némi élet. Meg a magasabb osztályokban is.

A játék kinézete nem csúnya, ugyanakkor olyan tömény robosztus hatást kelt bennem. Kicsit úgymaradt…

Check Also

FootStar Manager

Planetarium FootStar

A FootStar (Planetarium Football Star) egy online játék, ahol egy labdarúgót irányítva megpróbálhatsz a Föld …