Dark Orbit online űrhajós játék

Dark Orbit online űrhajós játék

Harcolj játékosok ezrei ellen ebben az űrhajós témájú böngészőjátékban. Vezesd a saját, személyre szabott űrhajódat rejtélyes bolygókon keresztül a távoli galaxisokban…

A DarkOrbit egy ingyenes, lövöldözős játék, ami az űrben játszódik, melyben a játékosok különféle kalandokra vállalkozhatnak, melyek során új bolygókat, galaxisokat és életformákat fedezhetnek föl. Van három cég, amelyek közül az egyikhez csatlakozhatnak a résztvevők a játék kezdetekor. Mindegyik a maga módján harcol az univerzum irányításáért. Szóval, nincs más dolgod: válassz céget, készülj fel a harcra, és győzd le ellenfeleidet a DarkOrbitban.

A DarkOrbit böngésző alapú játéknak szövevényes, futurisztikus története van, miszerint a Föld természetes erőforrásai kimerültek, és így az embereknek muszáj új forrásokat felkutatniuk, hogy biztosíthassák a földi élet folytonosságát. A nyomás nagy, a megtiszteltetés pedig téged ért, hogy csatlakozhatsz a versenyhez: kereskedj, fosztogass és fedezz fel új technológiákat és erőforrásokat!

Ehhez rendelkezésedre áll egy saját űrhajó, amit bármerre irányíthatsz az univerzumban, és igényeidnek megfelelően alakíthatod, módosíthatod. Változtasd át az egyszerű kis űrhajódat (Starjet az alapgép neve) akár harci cirkálóvá ebben az izgalmas játékban. A célod az, hogy harcolja a végső hatalomért és gazdagságért, amellyel cégedet az univerzum legerősebbikévé teheted!

Ebben a lövöldözős játékban, a DarkOrbit-ban a játékosoknak küzdeniük kell azért is, hogy kivívják ellenfeleik tiszteletét, elismerését, nagy vagyont gyűjtsenek össze, és a galaxisok irányításának befolyásos tényezőjévé váljanak.

Check Also

OGame

OGame – egy újabb ingyenes online játék az MMOGAME-től mely az intergalaktikus hódításról szól. Az …