Evony – online stratégia játék

Az Evony egy többjátékos, online, valósidejű statégiai játék (MMORTS). Nagyon népszerű, és ez jórészt világának állandóságának köszönheti. A helyszín nem változik minden játék vagy belépés alkalmával, hanem magunk irányíthatjuk fejlődő királyságunkat és vezethetjük a konfliktusokat.

Az építkezések, gyűjtögetések, kutatások és  mindenféle munkák folytatódnak akkor is, ha épp távol vagyunk. Küldetéseket teljesíthetsz, megtámadhatod a barbárokat vagy rivális játékosokat, létrehozhatsz szövetségeket, elismeréseket szerezhetsz, és növelheted királyságod területét.  Növeld a hírnevedet és űzd el ellenségeidet. A sorsod a kezedben van….

A kezdeteknél a rutin küldetések alapján már lehet róla elképzelésed, hogy mi a legjobb irány. Ha teljesen új vagy Evony-ban, akkor ezek a küldetések segíteni fognak úgy is, hogy extra építkezési anyagot és aranyat. Kezdőknek mindenképp ajánlott követni ezt a küldetést, de nem érdemes habozni, új utakat és extra ellátmányt keresni, ha mát több tapasztalatot sikerült gyűjteni. ;)

Check Also

Ikariam – az ősi világ online játék formájában

Egy ingyenes online játék az Mmogame jóvoltából mely az ősi világba repít vissza minket. A …