Ikariam – az ősi világ online játék formájában

Egy ingyenes online játék az Mmogame jóvoltából mely az ősi világba repít vissza minket. A tenger hangja, fehér homokos part és napsütés! Valahol egy kis mediterrán szigeten, egy ősi civilizáció éledezik. A vezetésed alatt a jólét és felfedezések egy új korszaka kezdődik.

Kezdésként az Ikariam-ban egy kis érintetlen területed van a parton ahol ötféle nyersanyag van szétosztva a világban: építőanyag, bor, márvány, kristály és kénpor. A rengeteg nyersanyag kitermelése mellett figyelned kell a folyamatos fejlődésre, melyben négy hűséges tanácsadó mindig melletted fog állni, és mindig ellátnak információval, hogy ne maradj le semmiről. Ajánlott kezdőknek mert a játék egy védett környezetben kezdődik és számtalan lehetőségét fel lehet fedezni.

A játék ideális lehetőséget kínál az alkalmi játékosoknak, mivel a lakosok folytatni fogják a munkát azon a feladaton amit kiosztottál nekik, akkor is amikor nem vagy online. Mint a vezetőjük, néha tarthatsz szünetet, anélkül hogy azokat amiket elértél, veszélynek tennéd ki.

Check Also

OGame

OGame – egy újabb ingyenes online játék az MMOGAME-től mely az intergalaktikus hódításról szól. Az …