Kapi Regnum középkori stratégiai játék

Kapi Regnum – középkori online stratégiai játék

A népszerű böngésző alapú játék a Kapiland alapján készült ez az online játék.  Gazdasági szimulációs játék a késő középkorban. Lovagok és nemes hölgyek világába vezet. Lóvontatta szekerek és piaci bódék és gyönyörűen elkészített tetszetős 3D-s képek.

Újra háború dúl valahol vidéken, a szántóföldek pusztasággá válnak, az emberek éheznek, csak rajtad múlik és felépítsd és felvirágoztasd  a saját faludat és egy egyszerű kis falucskából virágzó középkori nagyvárost hozz létre. Jobbágysorból indulva tehetségedet kereskedőként kamatoztatva főherceggé válhatsz.

A városodat több, mint 40 különböző épülettel teheted vonzóvá. Állattenyésztés, földművelés, sörfőzés. A különféle üzletekkel több, mint 80 terméket állíthatsz elő eltérő minőségben. A piacon vásárolhatsz akár a játékostársaidtól is. Köss szerződéseket, egyességeket és nyisd meg saját kereskedelmi egységedet. De figyelj, hogy mindig legyen elég munkásod, akiknek megfelelő szállást és ízletes ételt tudsz biztosítani. Ellenkező esetben a népesség elégedetlenkedik és fellázad. Éld bele magad a középkor csodálatos világába és építsd fel saját birodalmadat.

Check Also

OGame

OGame – egy újabb ingyenes online játék az MMOGAME-től mely az intergalaktikus hódításról szól. Az …