Manager League – online football manager játék

Manager League – Az online játékok között nagyon népszerűek a focimenedzser játékok ezért egy újabb remekről írunk nektek. A menedzser játékokra általában jellemző, hogy heti egy bajnoki és kupa mérkőzés valamint egy edzés van és a többi időt a taktika kidolgozásával, az ellenfelek felmérésével, fórumozással tölti az ember. Ezen játékokkal sokkal többen játszanak hiszen nem igényel sok időt és egy dolgozó embernek ugyanannyi az esélye, mint egy ifjú titánnak az iskolapadban. A manager league azonban pont azt a réteget célozza meg, aki nem akar újabb és újabb hetet várni a következő bajnoki mérkőzésre, de még csak újabb napot sem!

A managerleague-ben napi két forduló és két edzés vár minden játékosra hétköznaponként, hétvégén pedig edzőtáborba vonulhat a csapat. A 15 csapatos bajnokság három hét alatt ér végét, míg a negyedik hét felkészüléssel telik az új bajnokságra. Közel 21 nap alatt 30 meccset lehet játszani és mindezt ingyen! Természetesen támogatni ezt a játékot is lehet melyért krediteket kapunk, de minden szezon elején kapunk ingyen krediteket is! Ezeket okosan felhasználva egyedivé tehetjük csapatunk logóját, stadionját sőt még a játékosok mezszámát, nevét és képét is megváltoztathatjuk ingyen ha azt szeretnénk! Ilyen lehetőséget nem sok online játék kínál! A stadiont és környékét is kedvünkre fejleszthetjük, valamint a csapatedzés mellett lehetőség van minden egyes játékost külön egyéni edzésre küldeni!

A gyors regisztráció után egy egyszerű és áttekinthető képet kapunk a játék felépítéséről. Pillanatok alatt megtanulja az ember hogyan szerezzen egyedi szponzort! Hogyan lehet új tehetségeket toborozni, edzőket felvenni, barátságos meccseket kötni stb. Mindezekért újabb és újabb trófeákat kapunk egy kis plusz pénzzel vagy kredittel megfejelve! Ha van elég szabadidőd és egy teljesen egyedi csapatot szeretnél építeni, akkor ezt mindenképp próbáld ki!

Check Also

FootStar Manager

Planetarium FootStar

A FootStar (Planetarium Football Star) egy online játék, ahol egy labdarúgót irányítva megpróbálhatsz a Föld …