KingsAge

Kings Age

KingsAge a népszerű MMOGAME online játéka mely a tegnap nyitotta meg egy új világ kapuit és visszarepít egy régi korba! Ez a lovagok és várak kora. Az a kor, mikor kardok csapnak össze és királyokat koronáznak. Irányításod alatt új falvak születnek, nőnek és gyarapodnak. Békében épp úgy, mint háború idején cselekedj bölcsen és vezesd királyságod a dicsőség és jólét útján!

E stratégiai játékban döntéseiddel királyságod irányíthatod, melyben folyamatosan figyelned kell a váradra, kaszárnyáidra és a környező területekre. Miután megkaptad királyságodat a kalandodat egy kicsi kastéllyal, egy marék hűséges telepessel és néhány hektár termőfölddel kezded. Váradban hozhatod meg a legfontosabb döntéseket , legyen szó a telepek bővítéséről, erődítményed megerősítéséről, kereskedelmi központ kialakításáról vagy akár a sereged fejlesztéséhez szükséges kiképző táborról. A környező területeken rengeteg más királyság is van melletted, amelyek más játékosok uralma alatt vannak vagy barbár települések. Eldöntheted hogy melyikükkel kötsz szövetséget, melyikkel kereskedsz és melyikkel háborúzol. Szövetségeseidet nyersanyagokkal és csapatokkal támogathatod, míg ellenséges kastélyokat ostromolhatsz, hogy részei legyenek a királyságodnak. Az ehhez szükséges katonákat kaszárnyáidban képezheted ki hűséges követőidből, akiket újabb fegyverekkel láthatsz és képezheted is őket. Építsd meg a városodat a saját ötleteid alapján és fedezz föl rengeteg új épületet, tudományt és egységeket. Egyedül rajtad áll, hogy milyen taktikát követsz királyságod felemeléséhez.

Bátorságod és vezetői képességed jutalma becsület és sok-sok kincs miközben kis teleped hamarosan egy hatalmas királysággá változik ami nyomot hagy a történelemben. Az emberek szobrot állítanak majd a tiszteletedre. Az erődöd dicső hadjáratok és kereskedelmi utak forrása lesz és a királyságod hatalma át fog terjedni más nagy kontinensekre is. A neved ott lesz mindenki tudatában a határokon túl is.

Készen állsz rá, hogy ezt a kis telepet egy nagyvárossá változtasd ami fővárosként virágzik majd a királyságodban?

Akkor fedezd fel a KingsAge világát!

Check Also

Ikariam – az ősi világ online játék formájában

Egy ingyenes online játék az Mmogame jóvoltából mely az ősi világba repít vissza minket. A …