OGame

OGame – egy újabb ingyenes online játék az MMOGAME-től mely az intergalaktikus hódításról szól. Az OGame egy stratégiai űrszimulátor játék több ezer játékossal a világ minden tájáról, akik egymás ellen játszanak. E játékhoz is csak egy böngészőre van szükséged mivel a játék ingyenes és nem kell letöltened semmilyen szoftvert a használatához.

A játékot egy fejletlen bolygóval kezded, amit erős birodalommá kell fejlesztened az űr mélyén és meg kell védened a nehezen felépített kolóniádat mások flottájától. Hogy ezt hogyan viszed véghez az csak rajtad áll. Energiádat és forrásaidat többfelé oszthatod és fontos, hogy a feladatok között megtaláld a helyes egyensúlyt! Építhetsz gazdasági és katonai infrastruktúrát, hogy támogatni tudd a felfedezőidet a következő nagy technológiai sikerhez. Harcolhatsz más birodalmakkal hogy nyersanyagokat szerezz. Tárgyalhatsz más kolóniák vezetőivel és szövetséget köthetsz vagy kereskedhetsz velük. Építhetsz hatalmas armadát és térdre kényszeríthetsz mindenkit az egész Univerzumban! Bármi, amit elképzelsz valósággá válik az OGame-mel!

A galaxis óriási felfedezetlen területe vár még kolonizálásra, ha elég bátor vagy! Hódíts meg ellenséges területeket erős csatahajókkal, küzdj együtt a szövetségeseiddel, háborúzz az ellenségeiddel!

Check Also

Ikariam – az ősi világ online játék formájában

Egy ingyenes online játék az Mmogame jóvoltából mely az ősi világba repít vissza minket. A …