Klánháború – online stratégiai játék

A középkorban játszódó Klánháború igen nagy népszerűségnek örvend az online játékosok között.  A játékban minden jáátékos egy-egy falu irányításával indul, majd a faluját fejlesztve katonai haderőt kialakítva további falvak elfoglalásával gyarapítja birtokait. Ez az online stratégiai játék azonban nem véletlenül viseli a klánháború nevet. A játékosok a játék során klánokba tömörülve érhetnek el eredményt. Sőt.  Sokak véleménye szerint a hosszútávú játékhoz elengedhetetlen, hogy valamelyik klán tagjai legyünk.

Klánon belüli kommunikáció egy belső fórumon, valamint privát üzenőrendszeren kresztül történik. Lehetőség van a klánok közötti szövetségek kialakítására. Ekkor akár egy közös – megosztott – fórumon is történhet a kommunikáció. Ez egy okos megoldás volt a fejlesztők részéről.

A falunkban több, mint 16 féle épület építhetünk. A megépített épületek  nagyobbik részét 30 szinten át fejleszthetjük. Értelemszerűen minél magassabb szinten van egy épülettípus, annál több bónuszt ad a játékhoz. (Gyorsabban felődnek a katonák, több nyersanyagot tudunk termelni, stb.)

A faluban 12 féle egység kifejlesztésére van lehetőség. Ezek az egységek rendelkeznek támadó és védő értékelésekkel, melyek meghatározzák egy esetleges támadás esetén fennálló támadó és védő értékeit seregünknek.

A játék egyértelűen a harcos természetűeknek kedvez. Itt a támadás a legjobb védekezés. Cél, minél több falu elfoglalása. Tehát a galamblelkű játékosok hamar elhullanak.

Check Also

Ikariam – az ősi világ online játék formájában

Egy ingyenes online játék az Mmogame jóvoltából mely az ősi világba repít vissza minket. A …