Game of Thrones Online (Trónok harca online) – ingyenes, böngésző alapú játék előzetes

Nagy rajongója vagy a Trónok harcának? Akkor jó hírünk van számodra, mert a televíziós változat alapján már készül az ingyenes, böngészőből játszható verzió!
A fejlesztő az a Bigpoint, amelyik a Battlestar Galactica online változatát is elkészítette, vagyis számíthatunk rá, hogy ezúttal is lenyűgöznek bennünket a 3D-s, konzolszerű grafikai megoldásokkal, és a határozott karakter-szerkezetekkel.
A különös fantasy-világban legalább 7 királyságnak kellene vetélkednie egymással… A játékosok tapasztalati pontokat gyűjthetnek azáltal, hogy megküzdenek ellenfeleikkel, és más teremtményekkel, és ha legyőzik őket, növekszik hírnevük.
A megjelenés dátuma még nincs megerősítve. Addig is: állj készenlétben, és fend a kardodat! 🙂

AdventureQuest Worlds – online böngészőalapú RPG játék

Az AdventureQuest Worlds teljesen animált, több résztvevős fantasy, szerepjáték. A játékosok kapcsolatban kerülhetnek egymással, és csapatokba is verődhetnek egy-egy küldetés teljesítéséhez, a világ felfedezéséhez, és a szörnyekkel való csatározásokhoz. A játék elején karaktert kell választanod magadnak. Lehetsz harcos, mágus, gyógyító vagy csavargó.

Mivel a játék böngészőalapú, nem szükséges semmit letölteni, és a regisztráció sem túl bonyolult!

Weboldal: AdventureQuest Worlds

World of Dungeons – ingyenes online játék

A World of Dungeons-ban egy bátor hős szerepét játszhatjuk. Minden fajnak megvannak a maga osztályai: barbárok, íjászok vagy varázslók. Csatlakozhatsz egy csapat hőshöz, hogy felfedezd az alsó világokat, és részt vegyél az izgalmas küldetésekben. Ezen csatározások során hősünk gyűjthet aranyat, varázstárgyakat, tapasztalatot és hírnevet. A tapasztalatot arra használhatjuk, hogy növeljük hősünk képességeit, amik idővel lehetővé teszik, hogy egyre jobb páncélzata és fegyvere legyen.

Weboldal: World of Dungeons

Lords of War and Money – online szerepjáték

A Lords of War and Money 2008 májusában indult. Ez nem üzleti jellegű vállalkozás, egy ingyenes online szolgáltatás játékosoktól játékosoknak. Emberek a világ minden tájáról a részévé válhatnak ennek a lélegzetelállító és intrikákkal, ősi teremtmények és hősökkel teli világnak. Reméljük, hogy ennek az ingyenes játéknak a segítségével újra és újra elmerülhet bárki a varázslat és erő birodalmában.

Karaktered fejlesztése során részt vehetsz egyéni-, többjátékos-, sőt, hamarosan klánszintű küzdelmekben. A stratégiai- és gazdasági játékok iránt rajongóknak jó hír, hogy erős gazdasági vonal is megtalálható a játékban. Akár a harcok közötti rövid szünetekben, akár a kereskedésre szánva a karakterünk teljes pályafutását, lehetőségünk van erőforrások tucatjait zsákmányolni, és különböző mágikus tárgyak százait is készíteni, és azokkal kereskedni.

A játék az összes modern böngészővel használható, leginkább a Mozilla Firefox javasolt. A legújabb flash-technológiának köszönhetően igazán lenyűgöző csatákat láthatunk anélkül, hogy bármi más fájlt, vagy klienst kellene installálni a gépünkön. A technikai követelmények minimálisak, és azok, akik modemmel vagy GPRS-el csatlakoznak, jó hír, hogy a játék kis adatforgalmat bonyolít.

Weboldal: Lords of War and Money

Legend: Legacy of the Dragons

A Legend: Legacy of the Dragons egy ingyenes, díjnyertes fantasy-játék, ami böngészőalapú és bárki játszhatja mindenféle installáció nélkül!

Válassz oldalt az örök csatában, Faeo világában: az emberi faj, vagy a magmarok nemzettsége. Szereld fel karakteredet hatékony fegyverekkel és páncéllal. Küldetések százai várnak egyedi helyszíneken, élethű karakterekkel, hatalmas barlangokkal, tele összegyűjthető tárgyakkal és hasznos nyersanyagokkal. Alakíts egy klánt vagy társaságot, tapasztalt és félelmetes vezetőkkel irány a csatamező, ahol egy teljese egészében animált, dinamikus küzdelmet folytathatunk.

Szelidítsd meg magadnak Tigert vagy Zorbot és használd, mint tökéletes személyi testőrt. Tökéletesítsd a képességeidet, és legyél választott mesterséged szakértője.Tanulj mágikus varázslatokat, akár halálos kimenetelűeket, hogy elűzhesd az ellenfeleidet a csatamezőn… Légy te a legenda!

Weboldal: Legend: Legacy of the Dragons

Heroes of Gaia – online stratégiai játék

A Heroes of Gaia egy böngészőalapú fantasy MMORPG stratégiai elemekkel. Egy nagy háború tizedelte meg a földet és annak lakosságát, és a királyság jövője rajtad áll… Válassz a négy hagyományos faj közül – Emberek, Orkok, Elfek vagy Élőholtak – és alkosd meg embereidet és a váradat. Az ellenség a várat nem tudja lerombolni, vagy elfoglalni, így itt mindig biztonságban vagy. A játék Flash-alapú, és egyfajta keveréke a hagyományos szerepjátéknak és a valós idejű stratégiai játéknak. A cél harcolni a szörnyeteg és gonosz lényekkel, seregeket építeni, hősünk képességeit fejleszteni, erőforrásokat gyűjteni, épületeket létrehozni, kutatásokat, küldetéseket végezni, és a diplomácia sem utolsó. Különféle képességek jellemzik a hősöket, beleértve a bányászatot, varázslatot és az erdészetet is. A csatákat megvívhatjuk “nemjátékos karakterek” tömegeivel, vagy akár más játékosok ellen is harcolhatunk!

Az alapjáték ingyenesen játsszható, de van jónéhány fizetős lehetőség is. Van lehetőség havi előfizetésre is, aminek eredményeként  egy csomó jutalomban részesülhetünk, a másik lehetőség, hogy játékaranyakat és drágaköveket vásárolunk belőlük.

Weboldal: Heroes of Gaia