böngésző alapú játék

Goodgame Empire böngészős játék

Goodgame Empire böngészős játék
április 10, 2012 No Comments »

A Goodgame Empire egy böngészőalapú kastélyépítő játék, amelyben az építkezések valós idejűek. Oké, valójában nem tart két valós évig, amíg felépül a kastélyod fala, de azért eltart egy kis ideig, hogy kész legyen… Ez annyit jelent, hogy nem töltesz túl ... Részletesen »

World of Dungeons – ingyenes online játék

World of Dungeons – ingyenes online játék
augusztus 28, 2010 No Comments »

A World of Dungeons-ban egy bátor hős szerepét játszhatjuk. Minden fajnak megvannak a maga osztályai: barbárok, íjászok vagy varázslók. Csatlakozhatsz egy csapat hőshöz, hogy felfedezd az alsó világokat, és részt vegyél az izgalmas küldetésekben. Ezen csatározások során hősünk gyűjthet aranyat, ... Részletesen »

Onlinetennis.net – online tenisz játék

Onlinetennis.net – online tenisz játék
augusztus 19, 2010 No Comments »

Onlinetennis.net – Egy friss online tenisz játék, melyben saját karakteredet gyúrhatod világsztárrá. Ha szereted a teniszt és ráérzel a helyes taktikára akkor senki sem tud majd megállítani! Semmi másra nincs szükséged, csak egy böngészőre és hetente egy kis időre. Készen ... Részletesen »

Manager League – online football manager játék

Manager League – online football manager játék
augusztus 19, 2010 No Comments »

Manager League – Az online játékok között nagyon népszerűek a focimenedzser játékok ezért egy újabb remekről írunk nektek. A menedzser játékokra általában jellemző, hogy heti egy bajnoki és kupa mérkőzés valamint egy edzés van és a többi időt a taktika ... Részletesen »

Grepolis – online stratégiai játék

Grepolis – online stratégiai játék
augusztus 17, 2010 No Comments »

GREPOLIS Építs csodás városokat, köss erős szövetségeket, használd ki az istenek hatalmát, hódítsd meg a világot! Ez az üzenet fogad téged is, hogy igába hajtsd az ókori görögöket és ezáltal Alexander, Perszeusz, Leonidas, Achilles és más görög hősök lába nyomába ... Részletesen »

Charazay Basketball Manager

Charazay Basketball Manager
augusztus 16, 2010 No Comments »

CBM, azaz Charazay Basketball Manager Ha szereted a kosárlabdát és a menedzserjátékokat akkor a Charazay rád vár, hogy kipróbáld magad! A Charazay Kosárlabda Menedzser egy online kosárlabda játék a világ minden sarkából érkezett játékosokkal. Semmi másra nincs szükséged, mint egy ... Részletesen »

FIFA Superstars

FIFA Superstars
augusztus 15, 2010 No Comments »

FIFA Superstars Az Electronic Arts és a Playfish közös munkájának köszönhetően kaptunk egy ingyenes focimenedzser szimulátort. A játék jelenleg csak a facebook közösségi oldalon érhető el, melyben mintegy 500 csapat és 15.000 játékos található meg. A FIFA Superstars-ban saját csapatunkat ... Részletesen »

Lords of War and Money – online szerepjáték

Lords of War and Money – online szerepjáték
június 4, 2010 No Comments »

A Lords of War and Money 2008 májusában indult. Ez nem üzleti jellegű vállalkozás, egy ingyenes online szolgáltatás játékosoktól játékosoknak. Emberek a világ minden tájáról a részévé válhatnak ennek a lélegzetelállító és intrikákkal, ősi teremtmények és hősökkel teli világnak. Reméljük, ... Részletesen »

Legend: Legacy of the Dragons

Legend: Legacy of the Dragons
május 17, 2010 No Comments »

A Legend: Legacy of the Dragons egy ingyenes, díjnyertes fantasy-játék, ami böngészőalapú és bárki játszhatja mindenféle installáció nélkül! Válassz oldalt az örök csatában, Faeo világában: az emberi faj, vagy a magmarok nemzettsége. Szereld fel karakteredet hatékony fegyverekkel és páncéllal. Küldetések ... Részletesen »

Kingory – online stratégiai játék

Kingory – online stratégiai játék
május 11, 2010 No Comments »

A Kingory az ősi Kínába repíti a játékosokat, a briliáns és izgalmas három királyság idejébe. Egy király bőrébe bújhatunk,  aki egy kis falucskából indul, majd komoly erőfeszítések árán eljut a világ kormányzásáig. A játékosoknak lehetőségük van arra, hogy a korszak ... Részletesen »