Goodgame Empire böngészős játék

április 10, 2012 No Comments »
Goodgame Empire böngészős játék
GD Star Rating
loading…

A Goodgame Empire egy böngészőalapú kastélyépítő játék, amelyben az építkezések valós idejűek. Oké, valójában nem tart két valós évig, amíg felépül a kastélyod fala, de azért eltart egy kis ideig, hogy kész legyen… Ez annyit jelent, hogy nem töltesz túl sok időt konkrét játékkal. Én leginkább úgy csinálom, hogy reggel belépek, összegyűjtöm az adókat, elolvasom az esetleges üzeneteket, aztán elkezdem az építkezést. Ezután kijelentkezem, és nagyjából ebédidőben térek vissza ellenőrizni a munkafolyamatokat, stb. Minden alkalommal kb. 5-10 percet töltök “bent”, aztán vidáman távozok. Ettől válik igazán nagyszerű játékká azok számára, akik valami miatt nem tudnak túl sok időt áldozni ilyen léhaságokra…
A grafika karikatúraszerű, a kezelőfelület egy kicsit nehézkes, de az alapfunkciók legtöbbje jól használható. Győződj meg róla, hogy a főoldalon végigkattintgattad az összes gombot, nehogy úgy járj, mint én, aki hetekkel a játék elkezdése után fedeztem fel, hogy vannak szövetségek, és beépített chat-rendszer… :)
Különféle erőforrásokat gyűjthetsz, mint például fa, kő és étel, építgetheted az épületeket, és etetheted a népedet, meg a seregedet. Van valami korlátozott lehetőség arra is, hogy másoknak erőforrásokat küldj, és így létrejöhet valami kereskedésféle is.

Az építkezés azért nem véletlenszerű. Mindenféle küldetéseket kapsz, amelyek során tapasztalatot szerezhetsz (ez az egyetlen módja ennek), és ezek teszik lehetővé bizonyos épületek megépítését. A tapasztalatszerzés szintlépést jelent. A szintlépés pedig egyre többféle épület létrehozását, és jobb katonák toborzását teszi lehetővé.

Az építkezős dolog mellett van még ugye, a hadsereg toborzása, és különféle ostromgépek készítése is. Ez azt is jelenti, hogy ezeknek hasznát veheted, ha megtámadod a többi játékost. Maga az ütközet automatikusan történik, de az előkészületek és a beszámolók elég összetettek ahhoz, hogy érdekes maradjon, és ne legyen ijesztően unalmas. A többiek legyőzésével dicsőséget (fura nevén IMO) szerezhetsz, és ennek mértéke alapján dől el a játékon belüli rangsorod.

Mindent egybevetve, egyértelműen ajánlom a játékot azoknak, akiknek nincs túl sok felesleges idejük, de játékos kedvük azért még nem lankad…

Játssz most a Goodgame Empire-el

Weboldal: Goodgame Empire

Goodgame Empire böngészős játék, 8.6 out of 10 based on 8 ratings

Hasonló játékok

A te véleményed is fontos

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment