Earth Eternal – online kalandjáték

május 9, 2010 No Comments »
Earth Eternal – online kalandjáték
GD Star Rating
loading…

Egy új 3D MMO kalandjáték, amit böngészőn keresztül lehet játszani. Ingyenes. Az emberiség ideje lejárt. Nagy vívmányaik elvesztek vagy Földanya visszakövetelte őket, hogy helyet készítsen az ősi szörnyeknek,  akiktől az ember származik, és visszatérve a földre harcoljon a démonokkal, sárkányokkal, istenekkel és titánokkal.

Mély és eredeti történet, egy fantáziavilágba helyezve, valódi történelemmel keveredő legenda, mítosz eredeti teremtményekkel: az Earth Eternal  universe that combines real-world history, legend, and myth with original creations, Earth Eternal egyesíti és keveri a fikciót a norvég és egyiptomi mitológiával, és a klasszikus tündérmesével, végül kerekít belőle egy remek eposzt.

Hatalmas 3D-s táj. Az Earth Eternal óriási kézzel készült világ, a Föld egy kitalált változata, rengeteg felfedezni való hellyel… Találkozhatunk buja erdőkkel, kopár sivatagokkal, havas hegyekkel, földalatti barlangokkal, járatokkal, homályos mocsarakkal, tengerparti falvakkal, és még egy csomó minden mással is….

Weboldal: Earth Eternal

Earth Eternal – online kalandjáték, 9.0 out of 10 based on 12 ratings

Hasonló játékok

A te véleményed is fontos

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment